Monday, 24 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA MURAH

'Tak perlu pergi jauh, Malaysia kan ada πŸ˜'
_
Sewa kereta dan nikmati perjalanan yang selesa bila anda sewa dengan @keretasewa_mkaz,tempah sekarang !
πŸš—Perodua Myvi
πŸš—Perodua Axia
πŸš—Perodua Alza
πŸš—Perodua Viva
πŸš—Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
Hubungi kami di : πŸ“²018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in πŸ’Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd

 #keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewaklia #keretasewaklia2 #keretasewadengkil #keretasewa #keretasewamurah #carrental #sewakereta 
#sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi 
#mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa 
#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia 
#pakejpelanconganmurah #sabah 



PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Tuesday, 18 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA MURAH

Selamat pagi πŸ˜Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz πŸš˜
_
Tempah sekarang :
πŸš—Perodua Myvi
πŸš—Perodua Axia
πŸš—Perodua Alza
πŸš—Perodua Viva
πŸš—Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
_
Hubungi kami di : πŸ“²018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in πŸ’Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah
#carrental #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa 
#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan 
#putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #keretasewaklia #keretasewaklia2 
#pakejpelanconganmurah #sabah




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Tuesday, 11 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA MURAH

Selamat pagi . Alhamdulillah terima kasih kerana percaya @keretasewa_mkaz , mereka sudah . Anda bila lagi? πŸ€— Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz 
_
Hubungi kami di : 
πŸ“²018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in πŸ’Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah#carrental #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa #kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #pakejpelanconganmurah #sabah #keretasewaklia #keretasewaklia2




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Friday, 7 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : MARI SEWA DENGAN KAMI !!!

☘️SELAMAT SEJAHTERA MALAYSIA πŸ

Perkhidmatan kereta sewa bersih , cepat dengan tawaran harga yang berpatutan . Khas untuk mereka yang suka berjimat je tau ! Nak sewa seminggu, sebulan , setahun pun takde masalah.yang penting kena la book kereta anda sekarang πŸš—πŸ’¨hubungi kami 019 367 7401/018 236 4401


#keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya#keretasewakajang #keretasewabangi 
#keretasewaklia #keretasewaklia2 #keretasewadengkil 
#keretasewa#keretasewamurah#carrental  #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa #kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #pakejpelanconganmurah #sabah 




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Monday, 3 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : APRIL SUMMER SALE!!!!

Selamat pagi πŸ˜Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz πŸš˜
_
Tempah sekarang :
πŸš—Perodua Myvi
πŸš—Perodua Axia
πŸš—Perodua Alza
πŸš—Perodua Viva
πŸš—Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
_
Hubungi kami di : πŸ“²018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in πŸ’Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewaklia #keretasewaklia2#keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah
#carrental #keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #sewakereta 
#sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi 
#visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa #kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia 
#pakejpelanconganmurah #sabah 




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Thursday, 30 March 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA TERENDAH!!!!!

Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz πŸš˜
_
Tempah sekarang :
πŸš—     Perodua Myvi
πŸš—     Perodua Axia
πŸš—     Perodua Alza
πŸš—       Perodua Viva
πŸš—     Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
_
Hubungi kami di : πŸ“²018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in πŸ’Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya#keretasewaklia #keretasewaklia2#keretasewabangi #keretasewadengkil 
#keretasewa#keretasewamurah#carrental  #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi 
#mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa 
#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan 
#putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #pakejpelanconganmurah #sabah 





PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Monday, 20 March 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : BONANZA CUTI SEKOLAH !!!!

πŸ•BONANZA CUTI SEKOLAH πŸ•
πŸ’°πŸ’°Penjimatan Berlipat Kali Ganda πŸ’°πŸ’°
πŸš—Perodua ALZA
πŸš—Proton SAGA
πŸš—Perodua Axia
πŸš—Perodua Myvi
πŸš—Perodua Viva
πŸš—Dan banyak lagi !!

Hubungi kami di :
πŸ“²018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Blogspot : keretasewamkaz.blogspot.com
Wixsite : www.mkaztn.wixsite.com/mkazcarrental
Walk in
🏒Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd

#keretasewakajang#keretasewabangi #keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah
#carrental #keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #sewakereta 
#sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi 
#mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa 
#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia 
#pakejpelanconganmurah #sabah #keretasewaklia #keretasewaklia2





PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"