Monday, 27 February 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : RENT A CAR !!!!!!!

Morning with love, have a good day🍂
.
We will consistently deliver a quality product, friendly service and great value that make customers confident that MKAZ is their best car rental choice🚗
.
Nothing can destroy our pride in serving you. Only with MKAZ, enjoy our best car at the lowest rates👍
.
Call us now ðŸ“²
MKAZ Car Rental: 019 367 7401 / 018 236 4401
(whatsapp/we chat/sms)
Operation hours:9 a.m-11p.m
(monday-sunday)
#keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi#keretasewa #keretasewakl #sewaalza #keretasewaalza #keretasewampv #bangi #kajang #putrajaya #putrajayasentral #cyberjaya #keretasewamurahputrajaya



PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Thursday, 23 February 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA UNTUK HARI MINGGU ANDA

💣BR1M dah masuk! BR1M dah masuk! ðŸ“¢
Selamat pagi! Dah check account ke semua?
BR1M dah masuk tu, anak-anak apa tunggu lagi.
Moh ler pakat ramai-ramai kita balik kampung🏘
Anda sdg mencari ðŸš— sewa dgn harga yang murah dan berpatutan ? Jangan risau . Moh sewa kereta dengan @keretasewa_mkaz. Pemanduan selesa pulang ke kampung halaman pastinya dapat mengubat kerinduan ayah dan bonda.
Jangan lupa tau call @keretasewa_mkaz,
018-236 4401
019 367 7401
Atau anda boleh datang terus ke pejabat kami di:
🏢Lingkaran Cyberpoint Timur ,Plaza Vita Cyberjaya (waze: MKAZ Travel Network sdn bhd)
#keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya#keretasewakajang#keretasewabangi#keretasewaklia #keretasewaklia2  #keretasewaputrajayamurah  #keretasewacyberjayamurah  #br1m2017 #br1mdahmasuk #mmu #uitm #upmserdang #um #uia #unikl#ukm #keretasewamurah#keretasewakl #keretasewaserdang #keretasewadengkil#keretasewapuchong #keretasewamurahkl #bercutidikl #tempatmenarikkl#balikkampung#uitmdengkil


Monday, 20 February 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : PERKHIDMATAN KERETA SEWA BERSIH & MURAH

SELAMAT SEJAHTERA MALAYSIA ðŸ
Perkhidmatan kereta sewa bersih , cepat dengan tawaran harga yang berpatutan . Khas untuk mereka yang suka berjimat je tau ! Nak sewa seminggu, sebulan , setahun pun takde masalah.yang penting kena la book kereta anda sekarang ðŸš—💨hubungi kami 019 367 7401 (AMIN)
#keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya#keretasewaklia#keretasewaklia2#keretasewabangi#keretasewadengkil#keretasewa#sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya#cyberjaya #bangi #kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi#uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa#cuticutimalaysia #pakejpelanconganmurah #sabah



PERHATIAN!!

Tempahan "Online"

Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Thursday, 16 February 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : PROMOSI BULAN FEBUARI.....HARGA RUNTUH!!!!

🔥🔥FEBRUARY HOT DEALS , PROMOSI HARGA RUNTUH ðŸ”¥ðŸ”¥
Berita baik untuk semua ! ðŸ“¢ðŸ“¢
_
Memerlukan kereta untuk disewa ? 
Sewa harian mingguan atau bulanan ?
Nak enjoy harga RUNTUH bulan ni?
_
@keretasewa_mkaz nak tawarkan harga runtuh untuk anda bermula 13FEB hingga 28FEB . kadar sewa serendah RM90 sehari. Servis terbaik tanpa ragu. Rancang perjalanan anda sekarang, hubungi kami untuk maklumat lanjut ðŸ“²
_
018-236 4401
019 367 7401
Lokasi pejabat : Plaza Vita Cyberjaya ðŸ¢
#keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya#keretasewaklia1#keretasewaklia2#carrental#keretasewa#uitm #upmserdang #um #uia #unikl #ukm #keretasewamurah#keretasewaputrajaya #keretasewakajang #keretasewabangi#keretasewakl #keretasewaserdang #keretasewadengkil#keretasewapuchong #keretasewamurahkl #bercutidikl#tempatmenarikkl #cuticutimalaysia#alamanda#ioicitymall#putrajayasentral



PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Monday, 13 February 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA SEKITAR PUTRAJAYA & CYBERJAYA

Harga TERLAJAK KATA TAKLEH UNDUR!!!
_
Berita baik untuk semua ! ðŸ“¢ðŸ“¢
_
Memerlukan kereta untuk disewa ? 
Sewa harian mingguan atau bulanan ?
Jaminan harga rendah serta diskaun menarik?
_
Kat mana tuu ??? ðŸ˜­ðŸ˜­
_
Tentulah di MKAZ CAR RENTAL ðŸš— kadar sewa serendah RM90* sehari. Penjimatan berganda bila anda sewa lebih lama. Servis terbaik tanpa ragu. Rancang perjalanan anda sekarang, hubungi kami untuk maklumat lanjut ðŸ“²
_
Kereta sewa MKAZ (Putrajaya)
018-2364401
*tertaluk terma dan syarat



PERHATIAN!!

Tempahan "Online"

Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Friday, 10 February 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : PAJAK KERETA ANDA UNTUK DISEWAKAN

📢📢📢Assalamualaikum dan salam satu Malaysia . Banyaknya nak belanja dengan gaji ,komitmen bulanan pun meningkat . Hujung bulan mula pening kepala . Anda dalam dilema ?
_
🔹kereta akan ditarik?
🔹bayaran bulanan tertunggak?
🔹bisnes semakin jatuh ?
🔹masalah kewangan melanda .
_
Jangan runsing . InsyaAllah , Kami sedia membantu anda . Jika anda seperti di bawah , anda lah orang yang kami cari ðŸ“£
_
🔹ada kereta lebih
🔹ingin jana pendapatan bulanan secara konsisten
🔹ingin perbaiki krisis kewangan
🔹nak buat side income
🔹selamatkan nama anda dari diblacklist
_
Jangan biarkan diri anda dibelenggu masalah sedemikian  . JANA PENDAPATAN anda dengan SISTEM PAJAK KERETA kami . Untungnya tak perlu risau lagi ,kereta anda punya , income setiap bulan , maintenance kereta kami jaga , bayaran bulanan kami bayarkan . Apa yang anda dapat???Anda akan dapat KEUNTUNGAN BERSIH setiap bulan . Menarik kan ? tak perlu runsing lagi bila tiba shj hujung bulan .
_
Hubungi kami, pakar masalah anda!
 +6019 367 7401 (AMIN)
_
'Kami kerja , anda dapat' ðŸš—💰
#SISTEM PAJAK KERETA SEWA
*tertakluk kepada terma dan syarat
#keretapajak #pajakkereta #sideincome #keretakenatarik#keretasambungbayar #komitmentinggi #bisneskeretasewa#jvkeretasewa #keretelebih
#keretasewa#keretasewamurah#carrental #keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya#cyberjaya #bangi #kajang #visitmalaysia #kakitangankerajaan#pegawaikerajaan #cikgusekolah #kerjasambilandirumah






PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"