Monday, 24 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA MURAH

'Tak perlu pergi jauh, Malaysia kan ada 😁'
_
Sewa kereta dan nikmati perjalanan yang selesa bila anda sewa dengan @keretasewa_mkaz,tempah sekarang !
🚗Perodua Myvi
🚗Perodua Axia
🚗Perodua Alza
🚗Perodua Viva
🚗Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
Hubungi kami di : 📲018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in 🏢Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd

 #keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewaklia #keretasewaklia2 #keretasewadengkil #keretasewa #keretasewamurah #carrental #sewakereta 
#sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi 
#mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa 
#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia 
#pakejpelanconganmurah #sabah 



PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! 👇👇👇



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Tuesday, 18 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA MURAH

Selamat pagi 😁Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz 🚘
_
Tempah sekarang :
🚗Perodua Myvi
🚗Perodua Axia
🚗Perodua Alza
🚗Perodua Viva
🚗Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
_
Hubungi kami di : 📲018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in 🏢Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah
#carrental #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa 
#kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan 
#putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #keretasewaklia #keretasewaklia2 
#pakejpelanconganmurah #sabah




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! 👇👇👇



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Tuesday, 11 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : SEWA KERETA DENGAN HARGA MURAH

Selamat pagi . Alhamdulillah terima kasih kerana percaya @keretasewa_mkaz , mereka sudah . Anda bila lagi? 🤗 Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz 
_
Hubungi kami di : 
📲018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in 🏢Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah#carrental #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa #kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #pakejpelanconganmurah #sabah #keretasewaklia #keretasewaklia2




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! 👇👇👇



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Friday, 7 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : MARI SEWA DENGAN KAMI !!!

☘️SELAMAT SEJAHTERA MALAYSIA 🐝

Perkhidmatan kereta sewa bersih , cepat dengan tawaran harga yang berpatutan . Khas untuk mereka yang suka berjimat je tau ! Nak sewa seminggu, sebulan , setahun pun takde masalah.yang penting kena la book kereta anda sekarang 🚗💨hubungi kami 019 367 7401/018 236 4401


#keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya#keretasewakajang #keretasewabangi 
#keretasewaklia #keretasewaklia2 #keretasewadengkil 
#keretasewa#keretasewamurah#carrental  #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi #visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa #kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia #pakejpelanconganmurah #sabah 




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! 👇👇👇



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"


Monday, 3 April 2017

Kereta Sewa Putrajaya,Cyberjaya : APRIL SUMMER SALE!!!!

Selamat pagi 😁Sewa kereta dengan harga terendah serta servis terbaik dengan kami di @keretasewa_mkaz 🚘
_
Tempah sekarang :
🚗Perodua Myvi
🚗Perodua Axia
🚗Perodua Alza
🚗Perodua Viva
🚗Proton Saga
dan lebih banyak pilihan .
_
Hubungi kami di : 📲018-236 4401 / 019-367 7401
[ Isnin- Ahad , 9 pagi-11 malam]
_
Layari akaun rasmi kami untuk maklumat lanjut:
Instagram : @keretasewa_mkaz
Facebook : Kereta Sewa Putrajaya
Twitter : @keretasewa_mkaz
Walk in 🏢Waze : MKAZ Travel Network Sdn Bhd


#keretasewakajang #keretasewabangi #keretasewaklia #keretasewaklia2#keretasewadengkil #keretasewa#keretasewamurah
#carrental #keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #sewakereta 
#sewakeretamurah #putrajaya #cyberjaya #bangi#kajang #upmserdang #uniten #kptmbangi #mfibangi #uitmdengkil #gmibangi 
#visitmyig #visitmalaysia #bangikeretesewa #kajangkeretasewa #cutisekolah #pakejpelancongan #putrajayakeretasewa #cuticutimalaysia 
#pakejpelanconganmurah #sabah 




PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kami juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! 👇👇👇



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"