Sunday, 17 February 2019

Kereta Sewa Putrajaya - Harga Serendah RM65 sehari

Kereta Sewa Putrajaya

Kereta Sewa Putrajaya

Kereta Sewa Putrajaya menawarkan harga runtuh serendah RM65 sehari yang terdiri dari pelbagai model kenderaan yang baru, bersih dan selesa. Setiap kereta kami dijaga rapi untuk keselesaan pelanggan. Hubungi kami 018-2364401. Perkhidmatan ini di sediakan untuk menyelesaikan maslah anda yang tiada kenderaan untuk pergi melancong bersama keluarga dan juga anda yang mempunyai masalah kereta rosak. Sila ke laman Kereta Sewa Cyberjaya untuk maklumat lanjut tentang Kereta Sewa Putrajaya.

Perkidmatan Kereta Sewa Putrajaya ini adalah meliputi sekitar kawasan :

  • Putrajaya
  • Putrajaya Sentral
  • Masjid Putrajaya
  • Presint 9
  • Presint 11
  • Presint 16
  • Presint 8
  • Presint 15
  • Dataran Putrajaya
  • Mahkamah Putrajaya
  • Kompleks Kerajaan Putrajaya
  • PICC Putrajaya
  • Alamanda Putrajaya
  • Averly Hotel Putrajaya
  • Pullman Putrajaya

Jenis kenderaan yang disediakan adalah :

  • Kereta Sewa Perodua Axia
  • Kereta Sewa Perodua Myvi
  • Kereta Sewa Proton Saga
  • Kereta Sewa Perodua Bezza
  • Kereta Sewa Toyota Vios
  • Kereta Sewa Honda City 
  • Kereta Sewa Perodua Alza
  • Kereta Sewa Proton Exora
  • Kereta Sewa Hyundai Starex
  • Kereta Sewa Toyota Vellfire


Kelebihan syarikat kami :

  • Kereta Bersih 
  • Kereta Baru
  • Harga Berpatutan
  • Tiada Caj Tersembunyi
  • Perkhidmatan Penghantaran Ke Rumah
  • Kami Terima "Credit Card and Debit Card"

Harga Kereta Sewa Putrajaya

Anda boleh rujuk senarai harga oleh Mkaz Car Rental di laman web Kereta Sewa Putrajaya.

Testimoni

Lihat testimoni pelanggan kami di FB Mkaz Car Rental.

Tunggu apa lagi ?

Hubungi kami sekarang di Kereta Sewa Putrajaya

018-2364401 admin

Layari website rasmi kami di Kereta Sewa Putrajaya.


PERHATIAN!!

Tempahan "Online"


Kereta Sewa Putrajaya juga menyediakan perkhidmatan tempahan online bagi memudahkan pelanggan kami membuat tempahan dengan lebih cepat. Anda boleh ke laman web rasmi di Mkaz Car Rental untuk membuat tempahan online. 

Kini kami sudah pun memulakan perkhidmatan "BOOKING ONLINE" sepenuhnya! Kami menawarkan harga dengan lebih rendah dan TANPA DEPOSIT dikenakan. Jom klik link di bawah ini untuk membuat tempahan online kereta sewa anda sekarang! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



"KESELAMATAN & KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"

19 comments:

  1. first time sewa kereta,rasa best sewa kereta dengan company ni,kereta mkaz ni smuanya bersih..selesa sgt bawak..

    ReplyDelete
  2. Kereta dlm keadaan baik san bersih

    ReplyDelete
  3. Dulu was-was juga nak sewa tapi bila dah sewa, terbaik lah servis kereta sewa MKAZ ni. Ingat kereta sewa, ingat Kereta Sewa MKAZ

    ReplyDelete
  4. Tq mkaz car rental ....Servis tiptop ..Kereta cun bersih. ..Puas hati ...πŸ‘πŸ‘terbaik

    ReplyDelete
  5. Sekali dah sewa dgn mkaz memang takkan cari company kereta sewa lain dah. Memang terbaik��

    ReplyDelete
  6. Kenderaan nampak seperti baru engine yg baik mmg tiptop...

    ReplyDelete
  7. Harga berpatutan

    ReplyDelete
  8. Servis bagus..lepas ni nk sewa lagi

    ReplyDelete
  9. Mudah nk sewa,x payah pakai cash..debit n credit card dorang accept

    ReplyDelete
  10. Kereta yg bersih dan wangi. Kena dengan harga sewa kereta. MKAZ LANGSUNG TIDAK MENGECEWAKAN.

    ReplyDelete
  11. MKAZ memang sangat terbaik. Dengan kereta yg bersih, wangi dan selesa. Selamat maju jaya MKAZ...

    ReplyDelete
  12. MKAZ memang sangat terbaik. Kereta yg bersih, wangi dan cukup selesa. Selamat
    Maju Jaya MKAZ...

    ReplyDelete
  13. Fast servis and very good condition.. support bisnes melayu... BMF

    ReplyDelete
  14. what a nice service from them. good job. i was treated nicely by their staff and good car indeed. will definitely come back and look for them.

    ReplyDelete